sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Viikon gradupäivitys: huono alku, hyvä loppu

Viikko alkoi sunnuntai-illalta jatkuneella kovalla vatsakivulla. TYKSin päivystys kutsui siis sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Onneksi kyseessä olivat vain vaarattomat suolistovaivat kovasta kivusta huolimatta. Tästä johtuen viikko lähti taas "vaihteeksi" kankeasti käyntiin. Onneksi on neulominen! Aloitin loput mallitilkut maanantaina, ja tiistaina aloitin jo ennallistuksen testikappaleen neulomisen. Tiistaina sain onneksi myös tekstiä edistettyä, joskin hitaasti. Lähiviikkojen aikataulut muuttuivat taas kerran, joten siirsin proffan vastaanotolla piipahtamisen ja tekstin lähettämisen muutamalle henkilölle kommentoitavaksi pääsiäistä edeltävältä ajalta pääsiäisen jälkeen.

Loppuviikko (tai oikeastaan viikonloppu) sujui ahkerammissa tunnelmissa kuin alkuviikko. Sain keskityttyä paremmin kirjoittamiseen. Muokkasin analyysiosuutta ja kokeilin "kuvata" mallitilkut skannaamalla. Se onnistui ihan hyvin:

Löydön TMM21816: TE1743 mukaan tehdyn mallitilkun oikea puoli. Yorkin pisto.

Jos nyt enää ei tulisi mahakipua tai muuta valvottavaa ongelmaa, kiitos, niin voisin saadakin gradun esitarkastukseen huhtikuun lopussa. Ehkä.

Kuva täältä.

Pääset kaikkiin graduani käsitteleviin blogiteksteihin käsiksi täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti