sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viikon gradupäivitys: kirjoittamista ja neulomista

Aloitin viikon tutkailemalla sunnuntaina pesukoneessa vanuttamiani neulakinnasmallitilkkuja. Neuloin viikon aikana myös toiset mallitilkut, jotka vanutin käsin lämpimässä vedessä, jossa oli mäntysuopaa. Tilkkujen toisen puolen karstasin kissan karstalla villakarstan puutteessa kokeillakseni, miten karstaus vaikuttaa vanutettuun pintaan.

Mallitilkkujen huovutus käsin. Lämmin mäntysuopavesi, kissan karsta ja mallitilkut.

Viime viikon energia ei täysin kantanut tälle viikolle (johtuen ehkä siitä, että kävin perjantai-iltana katsomassa Seili-musikaalin kahden Seilin-työkaverin kanssa ja olin siten jo viikonloppuna väsynyt, koska en ehtinyt nukkua kertynyttä univalkaa pois), mutta viime viikon hyvän alun rohkaisemana sain kuitenkin tekstiä mukavasti tuotettua. Taktiikkanani on keskittyä siihen, mikä todella on löytöjen kannalta olennaisinta asiaa ja päästä eroon kaikesta ei-niin-olenaisesta. Aikaa kului paljon myös loppujen löytöjen neulakinnastekniikoiden selvittämiseen.

Viikko kului siis sekä kirjoittaen että neuloen. Ensi viikko menee samoissa merkeissä ja toivottavasti yhä enemmän nimenomaan kirjoittamisen parissa nyt kun ei ole enää neulakinnastekniikoiden selvittämistä eikä mallitilkkujen vanuttamistakaan. Toisaalta ennallistuksen testikappale pitäisi aloittaa loppuviikosta.

Pääset kaikkiin graduani käsitteleviin blogiteksteihin käsiksi täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti