lauantai 26. maaliskuuta 2011

Piipahdus Turun Kädentaitomessuilla

Kävin tänään Turun Kädentaitomessuilla. Kävin siellä ensimmäisen kerran vuosi sitten, ja nyt olikin helpompi suunnistaa paikasta toiseen kun suunnilleen aavisti, missä on mitäkin. Alun perin tarkoituksena oli osallistua messuille näytteilleasettajana, mutta jouduin perumaan ilmoittautumisen, koska kevät on niin täynnä opiskelua. Jospa ensi vuonna tai jonakin vuonna ehtisin olla messuilla näytteilleasettajana. Yleisöä yritykselle ainakin saisi: lipunmyyntijonot ulottuivat kello yhdentoista aikaan jo pitkälle ulos, ja vartin välein toi bussi täyden lastin väkeä Kauppatorilta - puhumattakaan täyttyvistä parkkipaikoista.

Messuilta mukaani lähtivät kaksi batiikkivärjättyä bambu-puuvillalankakerää (tiskirätteihin) ja kissamainen "Tassut"-kyltti vieraiden käsipyyhkeille. Ostin jo viime vuonna "Vieraat" ja "Nassut" -kyltit, mutta "Tassut" jäi jostain syystä silloin ostamatta.
Huomenna on sitten edessä 4H-risteily Maarianhaminaan ja takaisin mikä tarkoittaa aikaista herätystä, mutta päivä on varmasti sen arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti