sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kirjoja

Perjantaina 13.5. on tämän lukuvuoden viimeinen mahdollisuus suorittaa kurssin Johdatus liiketoimintaosaamiseen tentti, jonka suorittaminen on edellytys Turun kauppakorkeakoulun Liiketoimintaosaamisen opintokokonaisuuden opiskelemiseksi. Opintokokonaisuudesta saa yhden lyhyen sivuaineen, koska se on kooltaan 25 opintopistettä.

Tenttiin luettavat kirjat ovat Avain laskentatoimeen ja rahoitukseen, Johtaminen ja organisointi sekä Strategisen markkinoinnin perusteet. Silmäilyn perusteella vaikein asia on odotetusti tuossa ensiksi mainitussa kirjassa, koska matikkapääni ei ole ihan parasta laatua. Mallikysymysten perusteella laskutehtäviä ei kuitenkaan ole luvassa, joten taidan suosiolla olla kiinnittämättä huomiota laskukaavoihin. Eivät nuo toisetkaan kirjat mitään helppoja ole humanistille, mutta yritys päästä tentistä läpi on ainakin kova. Käsittääkseni opintokokonaisuuteen saa siis suoritusoikeuden ihan pääsemällä tentistä läpi eli karsintaa arvosanojen tai pisteiden perusteella ei tehdä, onneksi.

Lto1-tenttiin luettavat kirjat.

Ostin Suuresta Suomalaisesta Kirjakerhosta jäsenetuhintaan (mies on jäsen) Maija Paavilaisen kirjan Luo uutta vanhasta. Kirjassa on ihanan tyylikkäitä tuunausohjeita. Sain sieltä jo idean äidin ja isän 30-vuotishääpäivälahjan valmistamiseen (hys, älkää kertoko heille!). Tuunauksesta puheen ollen, käykääpäs kesällä Turussa Martin kulttuuriolohuoneella katsomassa näyttelyä nimeltä Vanhasta uutta - Kierrätystä ja luovuutta kahdella vuosisadalla. Olen yksi näyttelyn suunnittelijoista. Näyttely on osa Turun kulttuuripääkaupunkivuotta, yliopiston Kerrottu ja koettu Turku -hankkeen Naisten kaupunki -osuutta.

Ihana tuunauskirja Luo uutta vanhasta.


Hyvää pääsiäisen aikaa ja vappua kaikille blogiin eksyneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti