keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Verkkokaupan ja Taitomaa-sivun avajaiset

Tänään sain laitettua kaikki tämänhetkiset myyntituotteet verkkokauppaan ja Taitomaahan. Verkkokaupasta tuotteita voi siis tilata toimitettavaksi postitse, ja Taitomaasta tuotteita voi tilata noudettavaksi Helmineuleen työhuoneelta Liedosta, Turun yliopistolta tai tiettyinä aikoina Oulunsalosta.

Olisi hauska osata käyttää jotain fotosoppia (siis jos sellainen edes olisi asennettuna tietokoneeseen) ja tehdä laadukkaat tuotekuvat molemmille sivuille. Ja tietysti olisi hauska ehtiä perehtyä järjestelmäkameran ihmeelliseen maailmaan (siis jos sellaisen edes omistaisin). Aika ei kuitenkaan mitenkään riitä kaikkeen, joten tyydyn matopurkilla otettuihin ja vanhoilla kunnon XnView ja Paint -ohjelmilla muokattuihin kuviin. Sentään kuvan rajaaminen, kuvan koon muuttaminen ja kahden eri kuvan yhdistäminen samaan kuvaan onnistuu noilla palikkaohjelmilla.


Markkinointi voi nyt alkaa hieman suuremmalla volyymilla, kun on jo ihan tuotteita nähtävillä sivuilla. Tosin tämänkokoisen yrityksen tapauksessa suuri volyymi tarkoittaa netissä huutelun lisäksi lähinnä mainoksien viemistä lähikauppojen ilmoitustauluille. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti