perjantai 15. lokakuuta 2010

Markkinointia

Nyt on pommitettu jokaista Liedon keskustasta löytämääni ilmoitustaulua mainoksella. Osan luota löytyy myös irrallisia yhteystietolappuja. Mainos tuli vietyä myös Liedon aseman kauppaan, ja Ilmaristen kauppaankin on tarkoitus yksi lappu vielä kiikuttaa.

Meininki joillakin yleisillä ilmoitustauluilla tuntuu olevan kuin villissä lännessä. Erityisesti kunnantalolla oleva, kirjaston oven viereinen ilmoitustaulu on sellainen, että oma mainos hukkuu aika pian uusien lappujen alle, jos taululla ei tule vähään aikaan käytyä. Onneksi kirjastoon on usein asiaa. On toki myös vähemmän villejä ilmoitustauluja, joissa oma lappu näyttää pysyvän nätisti esillä, vaikkei sitä niin vahtisikaan.

Toinen markkinointiin liittyvä "tapahtuma" tällä viikolla on ollut eräänlaista mainoskampanjaa varten neulotut tossut. Tästä lisää myöhemmin, mutta tällaisia tossuja syntyi jämälangoista kampanjaa varten:

Samankaltaisia tossuja tulee myyntiin lähiaikoina.

Esitteitä on nyt valmistunut vino pino. Suurkiitos Tainalle esitteiden tekemisestä! Saan pian väritulostimen, joten pääsen itsekin tekemään värillisiä esitteitä ja mainoksia mustavalkoisten lisäksi. Yleisesitteen väliin olen värkännyt vielä esitteen, joka esittelee tarkemmin esimerkkejä tilaustyönä totetettavista neuleista. Valitsin tähän lappuseen miesten neulepaidat, lasten neuleet ja koiraneuleet. Koiraneuleita alkoi mainostaa myös ystäväni Anne, joka tituleerasi minut koiransa Tamin hovineulojaksi. ;D Kiitos vielä Anne mainostuksesta! Tamin sivuilla on nyt oma sivu Tamille valmistamistani koiraneuleista.
Lisää kuvia: http://www.lumiajantamagotchi.net/helmineule.htm
Seuraavaksi ohjelmassa on neuloa kirjekaverin vauvalle mekko sekä tossuja myyntiin. Tämä viikonloppu lienee kuitenkin vietettävä enimmäkseen opiskelujen eli esseen parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti