sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tilaustyö: koiraneule ja tietoa ompelutöiden hintojen noususta

Tami-koiralle valmistui jälleen yksi neule, tosin tällä kertaa ihan tilattuna eikä lahjana. :) Neuleen materiaali on lämmittävää ja konepesun kestävää villasekoitetta. Mustaa neuletta koristavat punaiset raidat, jotka on sijoiteltu neuleeseen asiakkaan toiveen mukaan. Tämä neule tarvitsi vielä hieman muokkausta valmistuttuaan, mutta ilmeisesti se on nyt Tamille oikean kokoinen. On todella, todella vaikeaa kaavoittaa neule pienelle mutta erittäin turkikkaalle japaninpystykorvalle! Kuvassa neule on puettu tyynyn päälle koiramallin puuttuessa. :D


Kiinnostuitko tilaamaan koiraneuleen tai jonkin muun neuleen tai ompelutuotteen omien toiveidesi mukaan valmistettuna? Ota yhteyttä Helmineuleeseen ja tee tilaus!

Eilen valmistui vuoden viimeinen ompelutyö, takin vetoketjun vaihto. Työ ehti valmiiksi sopivasti viime vuoden puolella; ompelutöiden (esim. korjaus- ja sisustusompelut) hinnat nousivat tänään. Syy on niiden arvonlisäveron nousu 9 prosentistä 23 prosenttiin. Ei kivaa, mutta minkäs teet! Toivottavasti ihmiset yhä korjauttavat vanhaa uuden ostamisen sijaan, vaikka se onkin hieman kalliimpaa nyt. Lisätietoja kotisivujen Ompelutyöt ja hinnat -sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti