lauantai 20. elokuuta 2011

Uusi pöytä ja ennakkotietoa Yrittäjän päivästä

Ostin tänään uuden leikkuu- ja kaavanpiirtopöydän. Se löytyi lopulta "kulman takaa" Liedosta, ja sain jopa kotiinkuljetuksen kaupan päälle. Pöytä on ostettu käytettynä, vaikka käytännössä se oli tuotu liikkeeseen uutena. Sain siis uutta vastaavan pöydän + kotiinkuljetuksen pienyrittäjän kukkarolle sopivaan hintaan!

Halusin pöydän, joka olisi iso (mutta ei nyt sentään mikään "hehtaarin kokoinen") ja sileäpintainen, jotta sen päällä olisi hyvä levitellä kankaita ja piirrellä kaavoja ja muuta vastaavaa. Tietysti pöydän tekaisee jostain levystä ja pöydänjaloista, mutta halusin myös tarpeeksi jykevän pöydän, jonka ääressä työskennellä. Ja tietysti korvan takana oli myös pöydän ulkonäkö, kun etsiskelin sopivaa yksilöä - ihan huonokunoista pöytää ei viitsisi myös olohuoneena toimivaan tilaan sijoittaa. Löytämäni pöytä on oikeastaan kaikkea, mitä etsin. Ennen kaikkea se on isompi kuin muut käytettyinä tarjolla olleet pöydät ja todella hyväkuntoinen eikä ollenkaan ankean näköinen.

Ensin paljas pöytä...

...Ja sitten vähän lavastusta sekä ilveskorva-Mörri.

Yrittäjän päivä 2011

En ehtinyt viime vuonna viettää Yrittäjän päivää mitenkään, mutta korjataanpas tilanne tänä vuonna. Yrittäjän päivä on siis maanantaina 5.9., jolloin lähetän tähän blogiin tekstin, joka käsittelee minulta kysyttyjä kysymyksiä. Jos sinulla on mielessäsi jotain, mitä haluaisit kysyä tai mitä aihetta haluaisit minun käsittelevän Yrittäjän päivän blogitekstissä, lähetä kysymyksesi joko kommentoimalla tätä blogikirjoitusta tai aihetta käsittelevää julkaisua Helmineuleen Facebook-seinällä tai sähköpostiini helmineule(at)hotmail.com. HUOM! Tämän blogikirjoituksen kommentit ilmestyvät näkyviin vasta, kun olen lukenut ne ja Facebook-seinän julkaisua kommentoidaksesi sinun täytyy ensin painaa sivun Tykkää-nappia! Vain yrittäjyyteen tai Helmineuleeseen liittyvät kysymykset ja kommentit huomioidaan, joten älä vaivaudu kysymään asiaan littymättömiä seikkoja. Lähetä kysymyksesi tai kommenttisi su 4.9. mennessä.

Jään odottelemaan kysymyksiänne ja aihe-ehdotuksianne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti